QBE, Melbourne, Australia

Client: QBE

Architect: GroupGSA

QBE constructed a new fitout at 833 Collins Street in Melbourne’s Docklands with a requirement to implement a series of wellness strategies as part of their mission to achieve a WELL ‘Ready’ culture across all of their new workplace projects. As an established global leader of insurance, QBE sought to create a robust workplace solution to enhance their ever-changing business needs and build a framework for future ways of working across the broader transformation projects in Sydney CBD & Western Sydney.

With the large open floor plates in Docklands there was an opportunity to morph spaces in tune to the workplace needs, creating an assortment of tectonic forms for closed meeting rooms, open team huddles & social spaces to the open plan team bases with a myriad of retreat & escape spaces to focus or innovate.

NDYLIGHT worked with GroupGSA and Shape to provide an innovative lighting scheme that was delivered within an aggressive programme.